Tilbake
Skriv ut

VIBE, Voss International Brass Ensemble

Gruppa er oppteken av å visa fram speleglede, samspel og gode musikalske relasjonar. Dei ynskjer å skapa god stemining og vil aktivisera elevane under konserten. I tillegg til å spela mykje kjekk musikk, fortel dei også litt om dei ulike instrumenta .

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Voss

Om kunstnar / utøvar / gruppe

Russell Gray , Skottland:             

Yamaha sin internasjonale kornett viritous. Han speler over heile verda, og har også utvikla den nye kornettmodellen Yamaha Neo, som er ein av dei beste kornettmodellane  Yamaha lagar.


Stefan Cooper, Amerika:

Erfaren musiker som har spelt i ei rekke synmfoniorkester. Har også spelt solokornett i Eikanger Bjørsvik musikklag i ei årrekke.Mykje nytta pedagog og utøvar


Paul Farr, England:

Tidligare solohornist i Stavanger Symfoniorkester. Mykje brukt som lærar og utøver i miljøet


Oddvar Nøstdal, Noreg:

Erfaren trombonist , med utdanning frå Griegakademiet . Har mange års erfaring som utøvar både i korps, og særleg i kvintettoppdrag. Har turnert med kvintetten i Ungarn,Romania og Australia. Kulturskulerektor i Voss herad


Clive Swansvinivski, Skottland:

Tubaist med mangeårig tubautdannelse frå England. Har spelt i dei fleste elitekorpsa i England, og har også spelt noko i symfoniorkester. Jobbar no som dirigent, og utøvar i Stvangerområdet.


Hans- Karstn Wergeland, Noreg:

Erfaren slagverker , med lang fartstid. Har utdanning frå England, og har spelt mykje i inn og utland .